Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

GPS

Köp GPS hos outleteknik.se

GPS är idag en bred benämning som bland annat innefattar GPS-mottagare för bilen, GPS-klockor för träning och äventyr, och spårsändare för husdjur och fordon. Även om GPS-tekniken finns i många fler föremål, som våra mobiler och smartklockor, finns det många anledningar att ha en enskild, specifik GPS-mottagare för rätt ändamål. I bilen är en GPS-navigator ett säkrare och stabilare alternativ till mobilens egna kartapp, och med en GPS-klocka på handleden kan du lämna mobilen hemma och fortfarande hålla koll på cykel- eller löprundan. Spårsändare för bil, båt, motorcykel och husdjur ger extra säkerhet och trygghet om något skulle hända. 

Vårt GPS-utbud

Hos oss hittar du bland annat GPS-klockor och GPS-mottagare finns dels i sin vanligaste form med skärm och som används direkt som den är, detta kallas även GPS-navigator. GPS-mottagare kallas även de enheter som ansluts med USB för att användas med navigationsprogram på en dator. 

GPS-puckar kallas de USB-anslutna GPS-mottagare som ansluts till en dator för att använda i GPS-program. De används främst av dem som söker anpassningsbarhet och vill kunna använda mer specialanpassade navigationsprogram för deras ändamål. Mottagarna är ofta väldigt träffsäkra och uppdaterar med mycket hög frekvens. 

GPS och GPS-navigering.