Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna
Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Bandslipmaskiner

Bandslipmaskiner är otroligt praktiska hjälpredor vid slipning av plana ytor såsom golv. Den snabba rotationen ger en god avverkning och olika finkornhet på slipbanden ger olika finish. Grova papper för effektiv slipning och finkornigt för slutfinish.

Att tänka på när man köper bandslipmaskin

Mått på slipyta

Precis som med andra slipmodeller så ger större yta en jämnare yta. Har man inga synpunkter på vikt och storlek så är de största modellerna mest effektiva. Men de är inte lika praktiska i trånga utrymmen eller om man vill kunna slipa i lodrät position.

Dammuppsug

De flesta modeller har antingen munstycke för extern dammuppsug eller dammpåse för direkt uppsamling av slipdamm. Praktiskt vid arbete inomhus där man vill begränsa dammspridning och slippa onödigt städarbete i efterhand.

Tillbehör

Många bandslipmaskiner har även smarta tillbehör såsom ram för att inte kunna slipa ner gropar på plana ytor, som nämnt dammpåse för direkt dammuppfång, med mera. Kontrollera vad som är viktigast för dig genom att jämföra de olika modellerna med varandra för att säkerställa att du köper den bästa modellen för just dig.

Powerfile 400W 12st tillb. Powerfile 400W 12st tillb.

Powerfile 400W 12st tillb.

1 199 kr
I lager.